< Alle onderwerpen
Print

Zelfbouw trap

Wanneer je als aannemer of doe-het-zelver op zoek bent naar een zelfbouw trap ben je bij ons aan het juiste adres. Al onze zelfbouw trappen zijn te gebruiken voor verschillende situaties, bijvoorbeeld als keldertrap, zoldertrap of verdiepingstrap. Daarnaast zijn onderstaande trappen uiterst geschikt om naar een hoger niveau te komen in de garage.

Wij produceren de trappen geheel op maat, zodat u deze direct bij ontvangst kunt installeren. Bij de trap wordt uiteraard een handleiding meegeleverd. U kunt de zelfbouwtrap gemakkelijk op onze website samenstellen, en deze direct bestellen. Bij de zelfbouwtrappen zijn verschillende opties beschikbaar zoals leuningen, grondverf en antislip strips.

Zelfbouw trap van rubberwood

Wij produceren onze zelfbouw trappen in verschillende houtsoorten. Één hiervan is Rubberwood. Rubberwood is een hardhoutsoort welke afkomstig is van de rubber boom. Het houtsoort is zeer stevig en zeer geschikt voor de productie van trappen.

Zelfbouw trap van Rubberwood

Zelfbouw trap van vuren hout

Naast Rubberwood hebben wij ook vuren trappen in ons assortiment. Dit is een zachter houtsoort, welke zich wel uitstekend laat bewerken voor het maken van trappen. Dit is ook de voordeligste houtsoort welke te gebruiken is voor het maken van een trap op maat.

Vorige Trap op maat

Contact

Houten Trappen Specialist levert door geheel Nederland en België houten trappen op maat.

Neem contact met ons op:

info@houtentrappenspecialist.be

+31 06 833 66 820

 

 

Inhoudsopgave