< Alle onderwerpen
Print

Trap op maat

Houten Trappen Specialist is uw partner voor een trap op maat. Door onze jarenlange ervaring in de productie van op maat geleverde trappen kunnen wij u het best adviseren in de aankoop van uw trap. Bij de keuze van een trap op maat is het uiteraard van belang er voor te zorgen dat de trap goed beloopbaar is. Wij bekijken altijd bij het aanvragen van een offerte of de maatvoeringen technisch mogelijk zijn in uw situatie. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de trap passend is in uw situatie.

Offerte voor jou trap op maat

Uiteraard is het mogelijk om bij ons een standaard trap te bestellen op de website, maar zodra je de keuze maakt voor een trap op maat  ben je er van verzekerd dat deze aansluit in jouw trapgat. Je kunt dan jouw eisen en wensen aan ons doorgeven zodat wij daar een passende offerte voor kunnen maken. Je kunt je wensen bij ons doorgeven door middel van het offerte formulier. Dit formulier vraagt jou alle belangrijke vragen voor het samenstellen van jou trap op maat.

Waaruit kan ik kiezen bij een trap op maat?

  • Voordelige optie: Indien je op zoek bent naar een voordelige oplossing voor een trap op maat kun je het beste kiezen voor een vuren trap. Je kunt deze trap samenstellen in combinatie met verschillende soorten hekwerk en behandelingen. De trappen zijn te verkrijgen met verschillende soorten stootborden zodat je deze in jouw stijl kunt afwerken. Vuren hout is het voordeligste houtsoort wat er momenteel te verkrijgen is.
  • Uitgebreidere optie: Je kunt de standaard vuren trap ook upgraden naar een vuren trap met Rubberwood treden. Dit is een veelgebruikt voordelige hardhoutsoort. Doordat de treden van deze trap op maat zijn gemaakt uit een hardhoutsoort, slijt deze aanzienlijk minder. In combinatie met antislip voorkomt deze nog verdere slijtage. Het is mogelijk de treden uit te voeren in een blanke lak en de verdere onderdelen zoals stootborden en wangen van de trap uit te voeren in witte grondverf. Deze combinatie geeft een zeer luxe uitstraling aan de trap.
  • Luxe optie: Ben je op zoek naar iets luxueus dan valt de keuze al snel op een trap van geheel Rubberwood of een combinatie van Vuren met eiken treden. Deze 2 houtsoorten geven een strakke maar authentieke uitstraling aan je trap. Deze trappen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar, van steektrap tot dubbelkwart trap. Door te kiezen voor hardhout ben je er van verzekerd dat jouw trap jarenlang meegaat. Indien je meer wilt weten van deze trap op maat is het handig om een offerte bij ons op te vragen voor de mogelijkheden.

 

 

Trap op maat

Vorige Moderne trap
Volgende Zelfbouw trap

Contact

Houten Trappen Specialist levert door geheel Nederland en België houten trappen op maat.

Neem contact met ons op:

info@houtentrappenspecialist.be

+31 06 833 66 820

 

 

Inhoudsopgave