< Alle onderwerpen
Print

Moderne trap

Moderne trap

Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en specificaties

Een moderne trap is een sierstuk voor in je woning. Door de strakke lijnen en de keuze van een fraai materiaal onderscheidt je je van alle standaard trappen. Wanneer je een trap zoekt die er uit springt ben je bij ons aan het goede adres. Uiteraard is het bij ons mogelijk om de trap van jou wensen samen te stellen. Wij maken de trap dan geheel voor u op maat, passend in het werk.

Modern en klassiek

Het combineren van modern en klassiek is uiteraard ook mogelijk. Het combineren is eindeloos bij ons. Wat dacht je bijvoorbeeld van een keepboomtrap met rubberwood treden? Uiteraard is het traditionele eiken hout hierbij ook een optie. Vroeger werden trappen vooral voorzien van ronde trapspijlen, wat tegenwoordig ook een optie is zijn rechthoekige spijlen met afgeronde zijden. Deze zijn prijsgunstig maar zeer chique in vele situaties.

Moderne trap

Jouw eigen moderne trap

Ben je nieuwsgierig in wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan eens ons assortiment hieronder. Uiteraard maken wij ook andere trappen. Echter is het verstandig deze bij ons aan te vragen via het offerte formulier.

Vorige Bouwpakket trap
Volgende Trap op maat

Contact

Houten Trappen Specialist levert door geheel Nederland en België houten trappen op maat.

Neem contact met ons op:

info@houtentrappenspecialist.be

+31 06 833 66 820

 

 

Inhoudsopgave