Mahonie Trapleuning Rechthoekig

26,00

Uitverkocht

Beschrijving

Op zoek naar een Rechthoekige mahonie trapleuning? Houten Trappen Specialist is jouw expert in mahonie trapleuningen. Doordat onze vakmensen al jarenlang leuningen in eigen beheer produceren kunnen we jou een leuning van de hoogste kwaliteit garanderen.

De trapleuning is gemaakt van vol mahoniehout. Dit houdt in dat wel Sipo mahonie gebruiken. Dit is een geeft een volle en rode kleur, welke later weg kleurt naar donkerbruin tot donkerrood.

Wij kunnen de trapleuning alvast voor jou behandelen. Dit voorkomt vlekken die in de trapleuning trekken. Je hebt hierbij de keuze uit:

  • Onbehandeld
  • Gelakt: Vormt een laag om de trapleuning, is blank en licht glimmend.
  • Geolied: Geeft een blanke, doffe / matte tint aan de trapleuning.

Wanneer je de trapleuning onbehandeld besteld moet je deze zelf nog afwerken. Dit houdt in dat je lak of een olie moet aanbrengen. Mahonie leent zich ook uitstekend voor het dekkend afschilderen.

Wat is de afmeting van de trapleuning?

De afmetingen van deze trapleuning zijn:
Hoogte: 40 MM
Breedte 60 MM

De scherpe kanten van deze leuningen zijn afgerond.

Is de trapleuning standaard behandeld?

Nee, de trapleuning is standaard onbehandeld. Je dient de trapleuning in alle gevallen nog af te werken.

Indien je hebt gekozen voor een lak of olie behandeling doen wij dit voor jou. De trapleuning is dan klaar om opgehangen te worden.

Leveren jullie een stokschroef mee?

Ja, de leuningdragers welke blind gemonteerd worden, word een stokeind / stokschroef meegeleverd. Deze zorgt voor een stevige montage.

Hoe hang ik de trapleuning aan een holle wand?

Indien je de trapleuning aan een holle wand(Metal stud, Gyproc wand, gipswand) gips wilt monteren, dien je een voorziening te treffen aan de binnenzijde van de holle wand. Je kunt hier een extra plaat aanbrengen waarin je kunt boren.

Indien dit geen optie is, kun je gebruik maken van een smetplank. Deze monteer je op de muur, waarna je er gemakkelijk op kunt boren.

Hoe bevestig ik de trapleuning aan een stenen muur?

In deze situatie kun je een gat boren in de muur, waarin je een plug slaat. Hierin kun je het stokeind monteren van de leuningdrager.

Wat is de levertijd?

De levertijd is doorgaans 5 tot 10 werkdagen. We doen altijd ons best de trapleuningen zo snel mogelijk te versturen, zodat jij hem op tijd in huis hebt. Al onze trapleuningen worden verstuurd met een Track and Trace. Deze ontvang je in de mailbox zodra de transporteur de zending heeft opgehaald.

Hoeveel leuninghouders zijn er nodig?

Het aantal leuningdragers kun je zelf bepalen. Voor een stevige montage kun je tot 150 CM aan met 2 leuninghouders. Ga je boven deze maatvoering, dan raadden we je aan 3 leuninghouders mee te bestellen. Boven de 280 tot 300 CM kun je het beste 4 leuningdragers toepassen. Voor iedere meter hierboven reken je er één leuninghouder bij.

Welke leuninghouders zijn er beschikbaar?

Wij hebben keuze uit verschillende leuninghouders, van verschillende materialen.

  • Standaard leuninghouders: Aluminium
  • Luxe leuninghouders: Aluminium
  • Robuuste leuninghouders: Staal
  • RVS Look: Aluminium (Lijkt zeer op RVS)
  • RVS Leuninghouders: RVS 304

Heb je nog vragen over deze Rechthoekige mahonie trapleuning?

Neem dan contact met ons op:
Info@houtentrappenspecialist.be
+31 0573 – 23 44 55

Dit nummer is ook per WhatsApp bereikbaar!