Houten Trapleuningen

Houten Trappen Specialist is jouw specialist in trapleuningen. Wanneer je op zoek bent naar een trapleuning ben je bij ons aan het goede adres. Wij leveren de houten leuningen met verschillende uitvoeringen, houtsoorten en behandelingen. Al deze leuningen produceren wij in onze eigen fabriek. Doordat wij de productie in eigen handen hebben, kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Bij deze leuningen heb je ook keuze uit verschillende soorten leuninghouders. Zodra je deze direct mee besteld weet je zeker dat je direct aan de slag kan met jou project!

Trapleuning van hout

Wij produceren onze trapleuningen van verschillen de houtsoorten en modellen. De meest gangbare houtsoorten zijn beuken, eiken en mahonie hout. Welk houtsoort je neemt, is natuurlijk persoonlijk. Bij een mahonie trap kun je deze natuurlijk goed matchen met een mahonie trapleuning. Bij een witte vuren trap kun je natuurlijk kiezen voor een witte trapleuning, echter kun je ook kiezen voor een stoere zwarte trapleuning. Daarnaast kun je hierbij ook kiezen voor een mooie eiken leuning.

Moderne trapleuning

Je wilt graag een moderne trapleuning, maar je wilt wel graag een trapleuning van hout? Kies dan voor een zwarte of antraciet trapleuning! Zodra je deze combineert met een van onze leuninghouders kun je hier een moderne uitstraling aan geven. Deze trapleuningen worden compleet afgelakt bij jou afgeleverd en je hoeft deze niet meer te behandelen.

Trapleuning op maat

Al onze trapleuningen worden voor jou in onze fabriek op maat gemaakt. Indien je ons de exacte maatvoeringen doorgeeft, hoef je de leuning niet meer in te korten, en dien je deze alleen nog te monteren op de leuninghouders. Wij zorgen er dan ook voor dat alle trapleuningen netjes worden afgerond aan de uiteinden, of haaks afgezaagd. Zo ben jij altijd verzekerd van een strak eindresultaat!

Zodra de bestelling bij ons binnen komt

Trapleuning renoveren

Is jouw trapleuning aan renovatie toe? Twijfel dan niet en bestel direct jou nieuwe trapleuning. Wij kunnen jou oude leuning precies namaken voor de oude lengte van de leuning op te meten. Je kunt dan ook kiezen voor een ander soort leuning of houtsoort.

Trapleuning

Behandeling trapleuning

De houten trapleuningen kunnen behandeld worden met lak of olie. Uiteraard kun je ook zelf kiezen welke behandeling je wenst. Je dient dan te kiezen voor een onbehandelde leuning. Je kunt deze dan zelf voorzien van een lak of olie behandeling.