Bovenkwart Trap

750,00

De huidige levertijd is op dit moment circa 3-4 werkweken inclusief bezorging na akkoord op de productietekening. Wij hebben geen productie plaatsen meer vrij voor de bouwvak vakantie. 22 augustus gaat de productie weer van start.

Advies nodig? Neem dan contact met ons op!

Hoogte lengte A
Lengte maat B
Breedte maat C
Draairichting (Bij het omhoog lopen)
Open of dichte trap
Weltrede (bovenste trede)
Stootbord bij bovenste trede (Afwerking vloer)
Antislip strip
Leuning
Leuninghouders
Hekwerk op de trap
Vloer hekwerk
Doorlopende spil
Treden bescherming
Afwerking trap
Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een voordelige bovenkwart trap gemaakt van vuren hout? Houten Trappen Specialist ontwerpt en produceert uw bovenkwart trap op maat! Wij produceren allerlei soorten bovenkwart trappen, zoals dichte bovenkwart trappen, of een trap met leuning. De draairichtingen zijn links en rechts. Bekijk hieronder onze keuze uit de verschillende optie’s.

Bovenkwart trap met tegentreden

Wij bieden de keuze uit 2 soorten dichte trappen, dit zijn:

 • Dichte trap met MDF stootborden
 • Dichte trap met populieren stootborden

Het voordeel van populieren stootborden is dat deze af te lakken zijn. Indien de trap wordt afgeschilderd in witte of een andere kleur grondverf is MDF voldoende.

Welstuk

Het welstuk is de bovenste korte trede van de trap. Wij leveren de weltrede af met een overmaat, zodat u eventuele ongelijkheden makkelijk weg kunt werken door hem op maat te zagen. Zo bent u verzekerd van een strakke aansluiting met de verdiepingsvloer.

Tegentrede bij de bovenste trede

Dit is het stootbord onder de weltrede. Deze dient ter afdekking van de verdiepingsvloer, en is verkrijgbaar in MDF en populieren.

Antislip strip

Een antislip strip zorgt naast extra veiligheid ook voor minder slijtage van de trede. U voorkomt hiermee dat het vlak waar u moet uw voet op stapt afslijt. Wij bieden de keuze uit:

 • 1 Strook antislip verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart.
 • 2 Stroken antislip achter elkaar in de kleuren wit, grijs en zwart.
 • 1 Strook antislip RVS

Leuning

Bij onze trappen zijn 3 verschillende soorten leuningen te bestellen. Al deze leuningen worden op maat gemaakt bij de trap lopen mee met de buigingen van de trap. Wij bieden keuze uit:

 • Ronde leuning
 • Rechthoekige leuning
 • Sleutelgat profiel leuning

Daarnaast bieden we leuninghouders aan. Deze kunt u direct mee bestellen. We bieden hierbij keuze uit normale aluminium leuning houders en zwart gespoten leuninghouders.

Hekwerk op de trap

Op de bovenkwart trap kan een hekwerk gemaakt worden. Bij het bestellen van hekwerk zorgen wij ervoor dat de spijlen ingefreesd zitten in de bomen(zijkanten) van de trap. De bovenkwart trap is beschikbaar met de volgende hekwerken:

 • Hekwerk rond
 • Hekwerk rechthoekig met afgeronde hoeken.

Vloer hekwerk

Voor de veiligheid van u en uw familie is het aan te raden gebruik te maken van een vloer hekwerk. Hiermee voorkomt u dat u in het trapgat kan vallen. Wij bieden de keus uit 2 verschillende soorten hekwerk:

 • Hekwerk rond
 • Hekwerk rechthoekig met afgeronde hoeken

Doorlopende spil

Een doorlopende spil is handig om te mee te laten leveren zodra u langs de trap een wandje of hekwerk wilt monteren. U kunt hier namelijk gemakkelijk de wand aan monteren voor een stevige verbinding.

Treden bescherming

Voor tijdens de aanbouw / ruwbouw fase is het aan te raden de trap te beschermen tegen diverse beschadigingen. Dit kan door middel van onze trede bescherming. Dit zijn hardboard platen die gemakkelijk geplaatst kunnen worden tijdens de bouw.

Behandeling van de trap

Wij bieden 3 verschillende soorten behandelingen voor de trap. Dit bestaat uit het opschuren en daarna spuiten van de trap. Wij bieden 3 soorten verschillende verfsoorten:

Let op: voor het aanbrengen van grijze grondverf op hekwerk moeten wij een nacalculatie maken. Vraag ons hiervoor aan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bovenkwart Trap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.